Johnny Depp steunt EJF's gevecht tegen Pirate Fishing

Hij mag dan als één van de meest geliefde piraten op het scherm gespeeld hebben, maar Johnny Depp haald uit naar de real-life schurken van de volle zee.

De Pirates Of The Caribbean ster heeft steun gegeven aan de Environmental Justice Foundation om de illegale plunderen van onze oceanen door piraat vissersvaartuigen. In een brief ter ondersteuning van EJF dringt hij aan op een onmiddellijke reactie op de crisis voor het te laat is.

Johnny Depp zegt:

"Onse zeeën en de mensen die afhankelijk zijn van hen worden geconfronteerd met een kritieke dreiging.

Piraatvisserij operaties plunderen visbestanden in de hele wereld, welke weer op hun beurt alle pogingen ondermijnen van een duurzame bedrijfsvoering, die nu al onder een grote druk van mis management staat.

De verwoestende gevolgen van deze illegale vorm van visserij zijn niet alleen voelbaar voor onze zee ecosystemen, maar ook voor de miljoenen mensen in enkele van de armste landen ter wereld die gezonde visbestanden nodig hebben als een essentiële bron van voedsel en werkgelegenheid .

Zoals je weet, is dit niet een probleem zonder genezing, maar we moeten nu optreden als wij onze zee leven's biodiversiteit en de voedselzekerheid voor de toekomstige generaties willen behouden.Het is belangrijker dat jij of een ieder ander van ons het op dit moment ook gaat begrijpen

Dit is ook waarom ik het werk van de Environmental Justice Foundation ondersteun met het werven van begrip en bewustwording voor ‘real-world’ oplossingen van deze zaak.Hun inspanningen om doeltreffende maatregelen te treffen ter bescherming van mens en planeet zullen helpen om een einde te maken aan illegale visserij, voor eens en voor altijd ".

Om meer te leren en actie te ondernemen om onze zeeën te redden, Klik hier


Illegal 'pirate' fishing from Environmental Justice Foundation on Vimeo

Piraat visserij- de Feiten:

75% van de wereldwijde visbestanden zijn volledig geëxploiteerd, over-geëxploiteerd of uitgeput.
90% van 's werelds grote oceaan soorten zoals kabeljauw, heilbot en zwaardvis, is verloren gegaan sinds de jaren 1950.
• Naar schatting 7,3 miljoen ton niet-doelsoorten en vaak bedreigde zee soorten worden jaarlijks weggegooid door de wereld van de visserij - deze staan bekend als' de bijvangst '.
• In 8 maanden tijd zijn in 4 illegale, "piraat", drijfnetvaartuigen 237 dolfijnen, 498 blauwe haaien; 542 korte fin Mako; 464 dorser haaien; en 46 Loggerhead schildpadden langs met 2990 zwaardvis gevangen- welke ook de soorten waren die gevangen moesten worden.
• Sub-Sahara Afrika verliest jaarlijks meer dan een miljard dollar in gestolen vis welke rechtstreeks van invloed zijn op mensen bestaan en fundamentele voedselzekerheid.

Piraat Visserij – 3 manieren "om de zee te redden":

1.Bij het winkelen voor vissen kijk op het etiket om te garanderen dat u gecertificeerde, duurzame vis koopt. Altijd aan uw supermarkt of vishandelaar vragen of ze weten waar de vis die zij verkopen legaal en duurzaam gevangen is.
2. Koop nu EJF biologisch katoenen "Save The Sea 't-shirt uit www.ejfoundation.org / shop - alle opbrengsten gaan naar het goede doel
3. Worden beter geïnformeerd en vertel uw vrienden over de kwesties - teken online petities, kijken naar films en het downloaden van rapporten van de EJF website

www.ejfoundation.org/piratefishing

Brief van Johnny Depp

 

 

 

 

Hoe kan je helpen?

klik hier voor meer infomatie

Donaties

We zijn een kleine organisatie en elke donatie helpt..

Dank je wel voor je hulp.

Johnny's Sea World
johnny depp fan
To EJF
terug naar www.johnnydeppfan.nl