Moeder: Betty Sue


Johnny's moeder heet  Betty Sue Wells Palmer-Depp. Ze was een serveerster toen Johnny opgroeide. Nu werkt ze helemaal niet meer, want dat is precies wat Johnny wil!!Hij heeft meerdere keren hierover gesproken. Hij zag haar haar vingers blauw werken om voor haar kinderen een goed bestaan te kunnen opbouwen en nu mag ze van haar leventje gaan genieten.. Johnny heeft een tattoo met Betty Sue's naam .
 

Vader: John Christopher Depp I

Johnny's vader is Jack John Depp en we denken dat hij in Kentucky leeft. Hij werkte als een  engineer.
 

 

 

EX- vriendin: Vanessa Paradis

Eigenlijk is ze zijn vrouw niet maar hij zegt vaak genoeg  "she's my wife"...alleen niet op papier. Vanessa een hele goede zangeres al vanaf dat ze een klein meisjes was, ze is ook een model voor Chanel en ze is net zo goed een actrice als Johnny een acteur is. En natuurlijk is ze een goede moeder die altijd het best voor haar kinderen wil en verdedigt ze dan ook met hart en ziel voor die vervelende Paparazzi. Vanessa Paradis is geboren op 22 December 1972 in Saint-Maur-des-Fosses, Val-de-Marne, Frankrijk Na haar vroegere hit  "Joe Le Taxi" concentreerde ze zich op haar carrière als zangeres en als fotomodel. Met haar eerste film "Noce blanche" in 1989  won ze een  Cesar Award. Sinds laat 1998 is ze de partner van Johnny Depp en de moeder van hun kinderen Lily-Rose en Jack
 

Verloofde in 2014: Amber Heard.

Amber Laura Heard (Austin (Texas), 22 april 1986) is een Amerikaans actrice. Ze maakte in 2004 zowel haar filmdebuut in Friday Night Lights als haar televisiedebuut, met gastrolletjes in de series Jack & Bobby en The Mountain.

Nadat Heard in 2004 een cv met filmrollen begon op te bouwen, voegde ze daar in 2008 een wat langere rol in een televisieserie aan toe. In Hidden Palms verscheen ze acht afleveringen als Greta Matthews. Daarnaast speelde ze eenmalige gastrollen in The O.C. (2005), Criminal Minds (2006) en Californication (2007). Heard speelde in films meestal bijrollen. In All the Boys Love Mandy Lane had ze daarentegen een hoofdrol als het titelpersonage. Daarnaast vertolkte ze de rol van 'Piper' in de film Drive Angry die op 24 februari 2011 in Nederland en België in première ging. Ze speelde ook in The Rum Diary naast Johnny Depp. 

Dochter: Lily-Rose Melody Depp

Johnny's and Vanessa's dochter Lily-Rose Melody werd geboren op 27 Mei , 1999 in een ziekenhuis dichtbij Parijs.
 

Zoon: Jack John Christopher Depp III

Johnny's and Vanessa's Zoon Jack John Christopher is geboren op 09 April 2002 in een ziekenhuis dichtbij Parijs.
 

Broer: Danny

Danny is de 10 jaar oudere half broer (zelfde moeder) van Johnny  en heeft geholpen met het schrijven van de screenplay voor The Brave. Daniel P. Depp is geboren op 14 November 1953 en was geadopteerd door  John Christopher Depp. Hij was wel een echt kind van Betty Sue Wells nu Palmer. Hij trouwde met Mahnaz Shams op 7 julie 1979.  Hij werkte met Johnny aan de film The Brave en hij heeft andere projecten in dit soort werk waar hij aan mee werkt.Hij woont in California en bezit een boekwinkel daar.
 

Zus : Christie Dembrowski

Elisa Christie Depp-Dembrowski (echtgenoot Daniel)  is geboren op 2 december 1960 in Owensboro, Kentucky en is nu getrouwd met een  Dembrowski en heeft 4 kinderen. Sinds 1995 is ze de persoonlijke assistent voor heel veel van zijn films en ze is pas geleden nog tot president van Infinitum Nihil benoemd, Johnny's film productie maatschappij,ze geeft geholpen met het oprichten van infinitum Nihil. Ze is een zeer belangrijk deel van  Johnny's business deals en helpt met het teken van de bv de deal voor Dark Shadows.
 

Zus: Debbie

Deborah J. Depp, geboren 10 mei 1956, en is een half zus  (zelfde moeder) van Johnny en een volle zus van D.P. Depp. Zij geeft er de voorkeur aan om buiten de publiciteit te blijven.Ze is getrouwd en heeft een zoon (die ook al weer een kind heeft) en een dochter Megan (welke we kennen uit de 1992 Bruce Weber foto sessie).