__________________________________________________________

Trailer en een Trailer preview van "The Tourist"

Gepost op 14-09-2010 door Ilse

De trailer van "The Tourist" zal exclusief te zien zijn op Yahoo! Waarschijnlijk zal hij eerst maar twee uur te zien van 9:00 am tot 11:00 am (Plaatstelijke tijd) helaas hebben wij nog geen idee hoe laat dat Nederlandse tijd zal zijn.De trailer zal worden uitgezonden via een sateliet. De trailer zal vanaf 17 September ook te zien zijn in de bioscopen.

Hieronder dan een preview trailer van "The Tourist"...moet zeggen Johnny ziet er weer Jammie uit :-)

 

_______________________________________________________________

Meer respect voor Johnny Depp

Gepost op 13-09-2010

foto

Beste mede Johnny Depp fans, helaas hebben we moeten constateren dat er nog regelmatig fans zijn die zich niet houden aan de wensen van Johnny Depp om zijn privé zaken ook echt privé te houden. Er worden er nog steeds berichtjes op de shoutbox gezet met links naar foto’s  die duidelijk door paparazzi zijn gemaakt, ook worden er links toegevoegd naar rare roddel verhalen over Johnny die echt van geen kanten kloppen, en nog erger er wordt zelfs over gediscussieerd of het klopt, zulke rare verhalen geloof je toch gewoon niet.

Hier op Johnny Depp fan.nl hebben we respect voor Johnny Depp en zijn wensen en zijn privé leven en willen we niets met paparazzi verhalen te maken hebben. Johnny Depp is goed voor zijn fans en neemt altijd alle tijd voor ze en verdient het dan ook dat zijn wensen gerespecteerd worden.

Dus a.u.b geen links meer op de shoutbox naar privé foto’s of naar paparazzi verhalen en zeker niets over zijn kinderen schrijven anders zal helaas de schoutbox verwijdert moeten worden. Dit geld natuurlijk ook voor het forum.

Alvast vriendelijk bedankt namens het Johnnydeppfan.nl team

 

__________________________________________________________

Pirates of the Caribbean Set Sail naar Greenwhich

Gepost door Michelle op 08-09-2010

fotoVolgens de universiteits studenten, zal het filmen van Pirates Of The Caribbean op de campus beginnen vanaf 27/09 tot en met 08.10.2010. Ze noemde ook een aantal van de opname schema's voor het bouwen van de Pirates set en ze zeggen dat ze zullen beginnen met het opbouwen van de set op maandag 13/09.

Het filmen zal plaats vinden op het Queen Anne binnenplaats, Painted Hall, College Way en Lower Grand Square. De verwachting is dat ongeveer 500 figuranten en 60 paarden hierbij betrokken zullen zijnl. Er zal ten alle tijden beveiliging aanwezig zijn tijdens het filmen.

Greenwhich University is al voor meerdere films gebruikt zoals, The Mummy (1999), Shanghi Knights (2003), National Treasure (2004), The Queen (2006), Amazing Grace (2006), Starter for Ten (2006), Eastern Promises (2007) and The Golden Compass (2007).

Het gaat hier nog steeds wel om geruchten van de universteits studenten dus we kunnen niet garanderen dat deze gevens helemaal kloppen, mochten we echt bevestiging krijgen dat alle gegevens kloppen dan horen jullie dit natuurlijk gelijk maar omdat op deze wel al genoemd was als film locatie gaan ook wij er vanuit dat het wel eens kan kloppen.

___________________________________________________________

Scream Awards 2010

Gepost door Ilse op 02-09-2010


foto

 

Johnny Depp, Tim Burton, Alice in Wonderland, en een aantal andere speleres van Alice in Wonderland zijn genomineerd voor verschillende categorieën  van de  Scream Awards!

Ook The Imaginarium of Doctor Parnassus is genomineerd voor  Best Fantasy Movie.

The Ultimate Scream
- Alice in Wonderland
- Avatar
- Inception
- Distric 9
- Iron man
- Kick Ass


Beste Director
- Tim Burton
- James Cameron
- Roland Emmerich
- Chirstopher Nolan
- Martin Scorsese

Beste Fantasy Actress
- Mia Wasikowska
- Kristen Stewart
- Saoirse Ronan
- Lily Cole
- Chloe Grace
- Cate Blanchett

Beste Fantasy Actor
- Johnny Depp
- Taylor Lautner
- Robert Pattinson
- Tom Hanks
- Nicolas Cage

Beste Breakout Actress
- Mia Wasikowska
- Deborah Woll
- Gemma Arterton
- Morena Baccarn
- Lyndsy Fonseca
- Chloe Grace

Beste supporting Actress
- Anne Hathaway
- Abigail Breslin
- Jennifer Carpenter
- Marion Cotillard
- Yunjin Kim
- Sigourney Weaver

3D Top Three
- Alice in Wonderland
- Avatar
- Toy Story 3

 

STEM OOK MEE

___________________________________________________________

In het volgende filmpje leest Johnny Depp een stukje voor uit het dagboek van Damien Echols dagboek
Little Rock August 28, 2010

 

klik hier voor meer info>>>

 

Stemmen voor gerechtigheid..

Gepost door Ilse op 29-08-2010

Gisterenavond kwamen Johnny Depp, Patti Smith en Pealrl Jam's Eddie Vedder op het "Voices for Justice " rally in de Robin Center Music Hall in Little Rock, Arkansas.

Hier het verhaal van "The Memphis Three" en vast een paar foto's van de "Voice for Justice" actie met ook een paar youtube filmpjes die we op deze pagina hebben gezet, zodra ik meer foto's heb komen ze natuurlijk ook op deze pagian te staan.

foto foto

Hieronder een documantaire met Johnny Depp over "The Memphis three"


 

klik hier voor meer >>> er zijn inmiddels nog meer Youtube filmpjes van "Voices for Justice " toegevoegd

___________________________________________________________

Nieuwste behind the scene video van Pirates 4

Gepost door Ilse op 28-08-2010

Bekijk de laatste achter de schermen video van de aankomende film "Pirates of the Caribbean: On The Stranger Tides" Pirates of the Caribbean 4 komt in mei 2011 in de bioscopen.

Het verhaal : In dit actie volle verhaal over waarheid, verraad, jeugd-en ondergang, Captain Jack Sparrow pad wordt gekruist met een vrouw uit zijn verleden (Penelope Cruz), en hij is niet zeker of het de liefde of dat ze een meedogenloze bedriegster is die met behulp van hem de legendarische fontein of Youth probeert te vinden.wanneer ze hem met geweld aan boord van de Queen Anne's probeert te krijgen ( het schip van de piraat Blackbeard formidabele (Ian McShane) ), bevind Jack zich op een onverwacht avontuur waarin hij niet weet wie voor wie hij nu banger moet zijn, moet hij nu banger zijn vor : Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden.Deze film is gepland voor mei 2011

 

__________________________________________________________

Het filmen van Pirates 4 bijna in the UK

Gepost op 19-08-2010 door Ilse

foto

 

Een inside bron vertelde ons dat na twee dagen op het water te hebben gefilmd in San Pedro het filmen op ligt schema. Johnny heeft twee dagen vrij, maar alles lijkt een beetje overhaast, omdat ze wat extra tijd doorgebracht in Hawaii. Na San Pedro is het filmen in LA (studio)  gepland. Volgende week gaan ze  verhuizen naar Edinburgh (Schotland), waar ook weer een deel van Pirates of the Caribbean "on stranger tides" zal worden opgenomen.

 

 

___________________________________________________________

The Tourist release datum 10 Dec 2010

Gepost op 19-08-2010 door Ilse

foto

Sony Pictures heeft bekend gemaakt dat de romantische thriller "The Tourist " op 10 Dec 2010 in America in première zal gaan de exacte datum voor Europa is helaas nog niet bekend gemaakt. Zodra we meer informatie hebben wanneer hij in Nederland in de bioscopen zal komen dan laten we het jullie zo snel mogelijk weten.

 

Het verhaal van "The Tourist" : Frank Taylor is een Amerikaanse toerist, die in Europa gemoedsrust probeert te vinden. Maar dan raakt hij verstrikt in een web van samenzweringen en leugens van Elise, een Interpol agent. Elise zit echter achter een crimineel aan met wie ze in het verleden een liefdesrelatie had.

 

___________________________________________________________

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides klaar met filmen op de locatie op Oahu

Gepost door Ilse op 13-08-2010

foto

Deze vrijdag de 13de is het filmen op de Oahu locatie van Pirates of teh Caribben : on stranger Tides klaar. Ze zijn de gehele week aan het filmen geweest in een groot pakhuis in de buurt van Honolulu International Airport waar een aantal mega-sets zijn gebouwd, hier zijn dan ook de laatste scènes die worden gefilmd op deze eilanden en op deze locatie. Het is ook uw laatste kans om Johnny Depp nog te kunnen ontmoeten tijdens het filmen op Hawaii.

De productie werkte ongeveer twee weken op de locatie Windward Oahu primarily Heeia Pier en in Kaneohe Bay. Deze volgde op de maand die ze gefilmt hadden op Kauai. Producer Jerry Bruckheimer zelf was ook over gekomen voor een paar dagen om bij het filmen te zijn op deze eilanden..

Vanaf hier zal de productie nu verder gaan met het filmen in Europe – en wel in London, Londen zal de laatste plaats zijn waar ze filmen voor Pirates 4. De precieze film datums zijn helaas bij ons nog niet bekend maar we hopen jullie hier snel meer over te kunnen vertellen.

___________________________________________________________

 

Jack Sparrow ( Johnny Depp) ontmoet zijn jongste fan

Gepost door Ilse op 11-08-2010

Een mede grote Johnny Depp fan ( Marlies) stuurde me vanmorgen de link naar dit filmpje, we vonden het zo onroerend dat we jullie deze onmoeting met één van zijn jongste fans niet wilde onthouden.

Dank je wel Marlies voor deze tip. 

___________________________________________________________

Het filmen op Hawaii zo goed als klaar

Gepost door Ilse op 06-08-2010

foto

 

Johnny Depp is nu bijna klaar met het filmen van Pirates of the Caribben - on stranger tides op Hawaï, er moeten nog wel een paar scènes over worden gedaan maar die spelen zich voor namelijk in de avond uren af en omdat het weer op dit moment niet echt mee werkt zal het iets langer gaan duren.

De crue maakt zich nu op om te gaan verhuizen naar de set in Los Angelos en de UK, precieze datums zijn helaas nog niet bekend maar we doen ons best dat als deze bekent gemaakt worden we ze dan ook op de site melden.

 

 

___________________________________________________________

Johnny Depp op Hawaii 26 en 27 Juli 2010 de set van Pirates of the Caribbean - On stranger Tides

gepost door Ilse op 29-07-2010

Tja het bloed kruipt waar het niet gaan kan en we konden het toch niet laten om deze foto's voor jullie online te zetten, we hopen dat jullie ze mooi vinden.

foto        foto

klik hier voor nog veel meer foto's en geniet

____________________________________________

 

Nieuwe foto's van Jack Sparrow met Penelope Cruz

Johnny Depp en Penelope Cruz zijn al druk bezig op de set van Pirates of the Carribean 4 en de twee staan op de foto! Nummer vier van de populaire Carribean-reeks wordt opgenomen in Hawaii. En Penelope Cruz zit duidelijk al helemaal in haar rol.

Klik hier voor de foto’s.

 

____________________________________________

Nu ook mooie screencaps van het video bericht.

Gepost door Ilse op 24-07-2010

 

foto

klik hier voor meer screencaps

zie hier onder de verbeterde versie van het berichtje van Jack Sparrow

 

 

____________________________________________

Een Speciaal Comic-Con bericht van Captain Jack Sparrow

Gepost door Ilse op 23-07-2010

Captain Jack Sparrow bevindt zich op een onverwachte reis naar de legendarische fontein van de jeugd als een vrouw uit zijn verleden (Penelope Cruz) hem dwingt aan boord van de wraak van de Queen Anne's, het schip van de piraat Blackbeard formidabele (Ian McShane).

Zie hier onder het speciale bericht van Jack Sparrow. Deze werd uitgezonden tijdens Comic-Con in San Diago, waar rond dit tijdstip van het jaar de filmwereld op zijn kop staat.

 

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides moet vanaf 19 mei 2011 in de bioscoop draaien.

____________________________________________

On location in Hawaii....CAPTAIN JACK IS BACK. Pirates of The Caribbean On Stranger Tides, coming Summer 2011

De lang verwachte eerste foto van Jack Sparrow op locatie door Jerry Bruckheimer op zijn twitter gezet en omdat we deze jullie niet wilde onthouden zien jullie hem ook hier.

fot

wil je de foto liever op de twitter van Bruckheimer bekijken klik dan hier >>>

klik op de foto om hem te vergroten

____________________________________________

Pirates of the Caribbean 4 set videos

Gepost door Ilse op 19-07-2010

fotoHet filmen van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is nu een paar weken bezig, en sommige bewoners van de Hawaiian Ieiland of Oahu lukte het om dichter bij de filmset te komen en wat meer van de actie te zien die daar bezig was.

Captain Jack Sparrow was helaas nergens te zien, maar het lukt ze wel om wat echte actie scenes uit de film te zien hierbij waren wat actie scenes die op het schip werden gefilmd, en een scene met Barbossa and Gibbs (Geoffrey Rush and Kevin McNally).

 

om de filmpjes te zien klik op deze link

Met speciale dank aan Lidia voor de tip

_______________________________________

Tattoo van Jack Sparrow van Linda

Gepost door Ilse op 16-07-2010

foto

Hierbij dan de tattoo van Linda, ze heeft hem 14-07-2010 laten zetten en is er natuurlijk ape trots op. Heb jij ook een tattoo van Johnny Depp of één van zijn caracters op je lijf staan, zij zouden het super vinden om een foto er van te krijgen en er een pagina aan te wijden.

_______________________________________

Johnny was in Zwitserland

Gepost door Ilse op 16-07-2010

De Zwitserse website 20 minuten online schrijft, dat Johnny in Genève was op 9 juli. Johnny Depp arriveerde vrijdagavond op een particuliere luchthaven in Genève. Zijn partner, zangeres Vanessa Paradis, speelde op zaterdag op het Jazz Festival in Montreux. Iedereen was verbaasd dat de Hollywood-ster in de Rivièra op bezoek was aan het Meer van Genève

fot

Toen Johnny zijn limousine instapte verdween hij in de nacht. Of hij nog meer concerten van Vanessa zal bij wonen is niet bekend.

_______________________________________

Gepost door Ilse op 12-07-2010

Omdat het altijd leuk is om een foto van Johnny te hebben en als er dan een handtekening op staat is dat natuurlijk altijd mee genomen heeft ook Michelle een briefje naar het adres die Murel had door gegeven gestuurd en ja hoor ook zij kreeg een paar maanden later een foto toegestuurd met een lief kort briefje erbij. Dus mensen als je echt een foto wilt met handtekening dan zou ik zeggen schrijf een briefje naar dit adres :

Spanky Taylor

3727 W. Magnolia

Suite 300

Burbank, CA 91505

USA

 

en we durven nu toch bijna met zekerheid te zeggen dat er antwoord zal volgen, zie hier het resultaat :-), brief is in Maart 2010 op de bus gegaan en vandaag 12-07-2010 kreeg ze de foto thuis gestuurd

fot           fot

klik hier als je het verhaal van Murel ook nog eens wil lezen

____________________________________________

Vanessa geeft Johnny Depp alle ruimte

gepost door Michelle op 09-07-2010

Veel Hollywoodhuwelijken houden niet lang stand, maar Vanessa Paradis en Johnny Depp zijn inmiddels al twaalf jaar samen. Hun geheim? "Ruimte", zegt Paradis in een zeldzaam interview met Marie Claire.

foto

"Het feit dat we niet iedere dag samen zijn, speelt een belangrijke rol in het behouden van een stabiele relatie", zo zegt de Franse zangeres in de Britse editie van het vrouwenblad.

"Wij zien in dat als we deze relatie willen voortzetten, we elkaar de ruimte moeten geven en we elkaar moeten vertrouwen. Niet iedereen heeft het geluk dat hij ruimte en vertrouwen krijgt in een relatie. Je bent een geluksvogel als je iemand vindt die jou vertrouwt als je even niet samen bent.

Een andere belangrijke factor in hun relatie is respect en bewondering, zegt Paradis.

"Ik bewonder zijn immense loyaliteit. Ik bewonder hem als acteur, als vader en als de echtgenoot die hij voor mij is. Maar boven alles bewonder ik hem als persoon", zegt de zangeres.

Sexy

Paradis, die samen met Depp twee kinderen heeft, Lily-Rose en Jack vindt haar man het meest sexy op het moment dat hij niet met haar bezig is. "Bijvoorbeeld als hij ergens over nadenkt of hij met iets bezig is. Ik hou ervan om naar hem te kijken als hij met mensen praat."

De Franse zangeres, die tevens werkt als model, laat zelden iets van zich horen in interviews. Ook tijdens premières van haar man is ze vaak afwezig.

____________________________________________

Eerste foto's Hawaii

Gepost door Ilse op 02-07-2010

Hierbij dan de eerste foto's van het filmen van Pirates 4 op hawaii....zie hier Johnny Depp aan het werk..

foto    foto    foto

klik hier voor meer foto's

 

____________________________________________

Nieuwste Trailer van Rango

Gepost op 30-06-2010 door Ilse, Bron Youtube

 

____________________________________________

Nieuwe beelden van Rango

gepost door Ilse op 29-06-2010 - Bron Slashfilm

foto

 

Een tijdje terug zagen we al de eerste teaser trailer van de nieuwe animatiefilm Rango, maar daarin zagen we weinig meer dan een rondzwemmende vis, maar nu is er dan meer duidelijkheid over het personage dat Johnny Depp in de film zal inspreken. In een woestijnstadje in Arizona volgen we de hagedis Rango (Johnny Depp). Rango is een huisdiertje die zich nogal in een soort van crisis bevindt en er daarnaast ook nog eens van overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Isla Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland. De film is geregisseerd door Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean) en moet ergens volgend jaar in de bioscopen verschijnen.

Klik op de afbeelding om hem groter te krijgen

 

 

 

____________________________________________

Meer over die gekke vis van Gore Verbinski’s Rango

Gepost door Ilse op 25-06-2010

Zo'n twee weken geleden gaf Paramount Pictures een teaser vrij van de computergeanimeerde film Rango van regisseur Gore Verbinski. Deze man was verantwoordelijk voor de regie van de eerste drie Pirates of the Caribbean films. Hieronder zie je weer even iets meer van de animatiefilm, waarin Johnny Depp te horen is als het hoofdpersonage Rango. Klik op het plaatje en je gaat naar de officiële website Rangomovie.com, waar je in een speelse omgeving e.e.a., waaronder enkele karakters, kunt aanklikken. Erg leuk gedaan.

foto

Synopsis: In een woestijnstadje in Arizona volgen we de hagedis Rango (Depp). Rango is een huisdiertje die zichzelf nogal in een soort van crisis bevindt en er daarnaast ook nog eens van overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Isla Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.

Een volledige trailer wordt later deze maand verwacht. Vanaf 14 april 2011 in de Nederlandse bioscoop

____________________________________________

Officiële synopsis Pirates 4 bekend

gepost door Michelle 22-06-2010

foto

Langzamerhand wordt steeds meer bekend over Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Zo wisten we al dat de film met o.a. Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane en Geoffrey Rush zou draaien om de zoektocht naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd. Nu gaf Disney een persbericht uit met de officiële synopsis van de film, en meer.

Lees hier meer >>>

 

____________________________________________

Het gerucht : Johnny Depp start zijn eigen platenlabel

foto

 

Helaas gaat het hierbij nog om een gerucht en hebben we er nog geen bevestiging van gekregen, maar omdat de geruchten wel heel hardnekkig zijn willen we jullie deze toch niet onthouden:

Johnny Depp gaat zijn eigen platenlabel beginnen. Het muziekbedrijf gaat Unison Music heten en de kersverse platenbaas zou al op zoek zijn naar bands om te contracteren. De steracteur zou al scouts in dienst hebben die momenteel Londense clubs aandoen op jacht naar nieuw talent.

"Johnny is altijd al gek geweest van muziek. Hij wil er vol voor gaan om goede bands te tekenen", aldus een anonieme bron in The Sun. "Hij kan niet naar alle concerten die hij wil zien, maar hij heeft een goed team om en hij overziet alles wat zij doen".

Unison Music is niet het enige muziekproject waar Depp momenteel mee bezig is. Hij maakt ook een documentaire over zijn piratenmaatje Keith Richards.

bron

 

 

____________________________________________

 

Eerste foto's The Rum Diary

foto

 

2 exclusieve foto's van The Rum Diary met in de hoofdrol Johnny Depp. Het is een verfilming van Hunter S. Thompson's memoire over zijn tijd in Puerto Rico in de jaren '50. De regie is in handen van Bruce Robinson. De cast bestaat verder o.a uit Amber Heard, Giovanni Ribisi, Aaron Eckhart en Richard Jenkins

Meer info en foto's klik hier

Vanaf 16 december 2010 te zien in de bioscoop.

 

 

 

____________________________________________

Welke Johnny Depp film past bij jou?

foto

 

 

We hebben op Internet een leuke quiz ontdekt en willen jullie die zeker niet onthouden, erg leuk om heel even te doen, in twee minuten weet je welke Johnny Depp film het beste bij jou past.

klik hier voor de quiz

 

 

____________________________________________

Eerste blik op BlackBeards schip voor Pirates 4

Gepost op 15-06-2010 door Willem

fotoHier is dan de eerste blik op de wraak van de Queen Anne's, aanvoerster van het schip Blackbeard. Hij staat in het droogdok in Point Barber, Hawaii voor Pirates of the Caribbean 4: Op Stranger Tides.

Ian McShane (Lovejoy, Deadwood, Death Race, Coraline) speelt Blackbeard tegenover Johnny Depp's Captain Jack Sparrow.

Er is ook een foto van de Black Pearl te zien - vaart hij nou met Blackbeard's vlag????

foto

 

Om alle foto's te zien van het ship klik hier

____________________________________________

Teen Choice Award 2010

Gepost op 15-06-2010 door Willem

foto

9 augustus is het weer zover, de Teen Choice Award 2010 uitreiking, Johnny heeft deze Award al een paar keer gewonnen en we denken dat hij deze keer ook weer een zeer goede kans zal maken. Ook jullie kunnen weer stemmen door hier te klikken.

Er zijn natuurlijk vele genomineerde maar dit is het lijstje die wij het belangrijkste vinden :

Alice in Wonderland - Choice Movie: Fantasy
Johnny Depp - Choice Movie Actor: Fantasy
Mia Wasikowska - Choice Movie Actress: Fantasy

 

 

____________________________________________

Rango heeft een officiële website

Gepost door Michelle op 10-06-2010

Bekijk de eerste beelden uit de animatiefilm Rango, waarin acteur en parttime vrouwenidool Johnny Depp in de rol van een verwarde hagedis kruipt.

 

Gore Verbinski, de regisseur van de eerste drie Pirates of the Caribbean-films, waagt zich voor het eerst in het land van de computeranimatie. Rango vertelt het verhaal van een charismatische hagedis (Johnny Depp) die eropuit trekt om zichzelf te vinden, want als huisdier heeft hij last van een identiteitscrisis. In de film zijn ook de stemmen te horen van Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone, Timothy Olyphant en Stephen Root.

Verantwoordelijk voor de animatie is Industrial Light & Magic, die volgens de regisseur zorgt voor een splinternieuwe techniek die nog niet eerder in een animatiefilm was te zien. Zo zouden de makers in staat zijn om elke beweging van Depp over te zetten naar zijn geanimeerde personage. Of het echt zo vernieuwend is, valt nog af te wachten, maar voorlopig lijkt die omschrijving erg goed op de bekende motion-capturetechniek zoals die recent ook in Avatar en A Christmas Carol was te zien.

Op het eerste gezicht krijgt deze psychologische zoektocht een westernsfeertje mee, al is er behalve de teaserposter (zie afbeelding rechts) nog geen beeldmateriaal voor de film beschikbaar. Je zou dus denken dat de onderstaande teaser eindelijk een tipje van de sluier oplicht, maar niets is minder waar…

officiële website Rango

____________________________________________

Happy Birthday dear Johnny

foto

____________________________________________

MTV movie Awards 2010 vanavond

Laten we duimen dat Johnny Depp vanavond de Global super star Award mee naar huis mag nemen want zeg nou eerlijk er is er toch maar één die deze prijs echt verdient en dat is onze vriend Johnny Depp.

De rode loper begint om 08,00 PM ( 02.00 uur Ned tijd ) Los Angeles tijd en de uitzending begint 09.00 PM ( 03.00 uur Ned tijd ) Los Angeles tijd

Mocht je de mtv movie awards niet op je televisie kunnen zien dan hebben wij hier een link waarop de Award uitreiking te zien zal zijn.

De rode loper van de mtv movie awards kan je hier ook live zien. Zie hier onder het eerst filmpje.

Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

en hier onder dan de MTV movie Awards 2010 live

 

Live TV : Ustream We hopen dat de link goed zal werken maar helaas kunnen ook wij het niet garanderen. Het wordt dus duimen :-)

____________________________________________

Jack Sparrow krijgt een sidekick in Pirates 4

gepost door Ilse op 04-06-2010

Kapitein Jack Sparrow, zal een sidekick krijgen in On Stranger Tides, het vierde deel uit de Pirates of the Caribbean reeks. Stephen Graham zal deze rol gaan spelen. Het gaat om een Machiavellische piraat, genaamd Scram, die Sparrow helpt met het zoeken naar de 'fountain of youth'. Graham werkte vorig jaar al samen met Depp aan Michael Manns Public Enemies, waarin hij Baby Face Nelson speelde.

En dat is nog niet alles! Hieronder zie je twee foto's van een nieuwe boot uit de vierde film:

foto foto

Pirates 4 draait vanaf 20 mei 2011 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

____________________________________________

Film met Johnny Depp brengt voor de tweede keer meer dan een Miljard op.

Gepost door Ilse op 31-05-2010

Johnny Depp is tot dusver de enige filmster die speelde in twee films die wereldwijd meer dan een miljard dollar opbrachten. Dit staat op de filmwebsite Deadline.

foto

Johnny vestigde het record met 'Alice in Wonderland', waarin hij de rol van de Mad Hatter vertolkt. De film van Tim Burton ging afgelopen week over de grens van een miljard dollar heen. Depp wist deze mijlpaal eerder al te bereiken met 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest', de tweede in de piratenreeks. In de avonturenfilm uit 2006 speelt hij de rol van de inmiddels legendarische Captain Jack Sparrow.

'Alice in Wonderland' is pas de zesde film die een opbrengst van meer dan een miljard dollar weet te halen. Eerder dit jaar lukte het regisseur Jim Cameron, na 'Titanic', met 'Avatar'. De andere films op de lijst zijn 'The Lord of the Rings: The Return of the King' en Batman-film 'The Dark Knight'.

 

____________________________________________

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Movie Interview - Bruckheimer on Pirates of the Caribbean 4

gepost door Ilse op 24-05-2010

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides at IGN.com
 

___________________________________________

"The Tourist" wordt nu gemonteerd

gepost door Ilse op 23-05-2010

foto"The Tourist" met Johnny Depp en Angelina Jolie wordt vanaf nu gemonteerd en zal naar alle waarschijnlijkheid in februari 2010 in de bioscopen verschijnen.

 

fotoJohnny Depp volgende project zal zijn "Pirates of the Caribbean : on strange tides" het filmen van deze film begint op 14 juni 2010. Pirates 4 wordt in mei 2011 in de bioscopen verwacht.

 

 

___________________________________________

Johnny en Vanessa in Cannes gespot

Gepost door Ilse op 19-05-2010


fotoJohnny Depp en zijn partner waar hij al twaalf jaar mee samen leeft Vanessa Paradis zijn gefotografeerd toen ze uit het Majestic Hotel kwamen in Cannes op 18 mei 2010. De twee liepen gezellig hand in hand en zijn nog net zo verliefd uit als altijd.

Voor foto's klik hier

of hier voor nog veel meer foto's

Johnny Depp & Vanessa Paradis at Chanel party, Cannes 2010

 

__________________________________________

Pirates of the Caribbean 4 in 3D

foto

 

 

De vierde Pirates of the Caribbean-film wordt in 3D gemaakt, meldt Variety. Disney gaat de film opnemen in 3D-formaat, en niet op een later tijdstip converteren.

In On Stranger Tides gaat kapitein Jack Sparrow, wederom gespeeld door Johnny Depp, op zoek naar de Bron van de Eeuwige Jeugd. Orlando Bloom en Keira Knightley zijn niet te zien in het vierde deel van de populaire piratenreeks. Wel heeft Penelope Cruz getekend voor een rol.

De opnames starten deze zomer in Hawaii. In mei 2011 draait hij in de Amerikaanse bioscopen.

 

___________________________________________

Test je Kennis en doe de Quiz op SBS6

Gepost door Michelle op 18-05-2010

foto

 

Wil ook jij je kennis over Johnny Depp testen of vindt je het leuk om eens te kijken of je de antwoorden op de vragen over Pirates of the Caribbean eigenlijk wel weet doe dan mee met de twee Quizen van SBS6.

Johnny Depp quiz

Pirates of the Caribbean quiz

Met speciale dank voor de tip van JD

 

___________________________________________

Johnny Depp nog bezig aan "The Tourist"

Gepost door Ilse 13-05-2010

Johnny Depp is nog heel even druk aan het filmen voor de film "The Tourist" en wij hebben hier nog een paar foto's van en twee filmpjes van ontdekt.

foto

klik hier voor nog veel meer foto's

Er zijn ook twee filmpjes op Youtube en hier zijn dan de twee links

Johnny Depp "The Tourist" filmpje 1

Johnny Depp "The Tourist" filmpje 2

___________________________________________

Het maken van Pirates 4 is begonnen

gepost door Ilse op 13-05-2010

fotoJohnny Depp was een week geleden bij Disney studio's om er te beginnen met de voorbereidingen op de Pirates. De cast is voltooid en alleen het huren van wat meer extra spullen is nog in volle gang.

Maar de sets worden al gebouwd, een nieuw zwaard voor Johnny's is ook al gemaakt en zijn nieuwe kostuum is bijna voltooid!

In Johnny's kostuum zullen ten minste drie nieuwe stukken en / of veranderingen opgenomen worden en hij zelf dringt aan op het gebruik van zijn oude laarzen die hij al goed heeft ingelopen in en reeds in eigendom heeft .. (natuurlijk zullen ze wat extra hebben).
Het filmen zal beginnen na de reschoot van "The Tourist " hij zal hier na verwachting volgende week mee klaar zijn (en dan misschien ook wel in Cannes aanwezig zijn). We hebben geen exacte datum van de eerste film dag van de Johnny's, maar het film schema zoals het nu lijkt te zijn gaan ze van LA naar Hawaï en vervolgens naar het Verenigd Koninkrijk. De hele shoot is gepland om binnen twee maanden alles op film te hebben staan maar het kan natuurlijk altijd iets uit lopen :-)

___________________________________________

Stemmen voor MTV movie Award 2010

foot

Er kan weer gestemd worden want de genomineerde zijn bekend. Laat je stem horen en zorg dat Johnny Depp zijn wel verdiende Award in ontvangst kan gaan nemen op 06-06-2010 dat is 3 dagen voor zijn verjaardag wat voor mooier cadeau kunnen we hem nou geven. Je kan op Johnny Stemmen in de volgend categorie.

 

Voor de Global Superstar Award zijn genomineerd :

Robert Pattinson, Taylor Lautner en Kristen Stewart . Johnny Depp en Daniel Radcliffe

Klik hier om te stemmen

Stemmen zonder inloggen op de Nederlandse site

Ook Alice in wonderland heeft een nominatie te pakken voor de beste film natuurlijk moeten we daar ook met z'n alle op stemmen

de genomineerde zijn :

BEST MOVIE

(Het stemmen gaat tijdens de uitzending gewoon door)
Alice In Wonderland
Avatar
Harry Potter and the Half-Blood Prince
The Hangover
The Twilight Saga: New Moon

Klik hier om op Alice in Wonderland te stemmen

___________________________________________

Reshooting scene "the Tourist"

Gisteren 10-05-2010 werd er een balkon scene over gedaan en wij hebben hele mooie foto's van dit gebeuren.

foto    foto

klik hier voor nog veel meer foto's

___________________________________________

Futterwacken wedstrijd...

gepost door Michelle op 08-05-2010

Dank jij dat je de Futterwacken beter of net zo goed kan als Mad Hatter in de film "Alice in wonderland" Doe dan mee met Disneys Futterwacken wedstrijd en stuur ook jou filmpje in. Klik op onderstaande link om meer te weten te komen aan deze wedstrijd en laat ook jouw Futterwacken zien.

klik hier om naar de wedstrijd te gaan

 

___________________________________________

Johnny Depp red vriend van Straatrover

gepost door Ilse op 3 mei 2010

fotoJohnny Depp heeft een vriend gered van een brute overvaller. Het incident deed zich voor toen de acteur samen met zanger Stephen Jones een opnamestudio in Los Angeles verliet.

"Het was ontzettend eng. Die gast zag eruit alsof hij zijn verstand helemaal kwijt was", vertelt een vriend over de overvaller aan The Sun. "Maar Johnny keek hem recht in de ogen terwijl hij hem zei dat hij op moest zouten."

En dat werkte. "De overvaller keek Johnny aan en zei 'ik steel niet van Captain Jack' (Sparrow, red.). En hij legde de stukgeslagen fles die hij in zijn handen had weg. Daarna heeft Johnny hem nog wat geld gegeven en hem gezegd dat hij zijn leven op orde moest krijgen."

Bron

___________________________________________

"The Tourist" deze keer veel foto's

We hebben deze keer veel foto's gekregen van het filmen van "The Tourist"in Venetië, het is weer een super mooie serie geworden, dus ik zou zeggen klik snel verder en geniet mee.

foto        foto

klik hier voor de rest van de foto's

___________________________________________

Het filmen van "The Tourist" gaat verder

Gepost door Ilse op 23-04-2010

Het filmen van de "The tourist " met Angelina Jolie en Johnny Depp gaat verder. Het duo werden gefotografeerd tijdens de opname van een scène uit hun nieuwste film "the Tourist" in Venetië, Italië op donderdag 23-04-2010.

De dramatische thriller draait om Frank (Depp), een Amerikaanse toerist die een bezoek aan Italië brengt om een gebroken hart te repareren. Elise (Jolie) is een buiten gewone vrouw die opzettelijk zijn pad kruist.

Hier dan alvast 2 foto's die vandaag 23-04-2010 nog zijn gemaakt tijdens het filmen, als je op de foto klikt kan je ze groter zien, we hopen natuurlijk snel op veel meer foto's maar nu is het alvast genieten.

foto               foto

___________________________________________

Stemmen voor National movie award

Gepost door Michelle op 22-04-2010

fotoEr kan en mag weer gestemd worden jongen en meiden, het national movie award wil weer van ons weten wie wij nou de beste vinden, natuurlijk is voor ons Johnny Depp de beste dus laat je stem zien, ook kan je stemmen op Alice in Wonderland als de beste fantasie film. Dus kom op mensen je kan nog iets meer dan 7 dagen stemmen laat zien dat we Johnny Depp echt de beste vinden.

KLIK HIER OM TE STEMMEN

___________________________________________

Johnny Depp fan.nl nu op Facebook

Johnnydeppfan Nl
foto

 

Johnny Depp fan.nl heeft nu ook een facebook pagina, wil je vrienden van ons worden klik dan op deze badge en meld je aan als vriend. We zijn net begonnen dus onze vrienden kring moet nog opgebouwd worden, kom en meld je aan.

Ook kan je dan via facebook met je vrienden van de website chatten en lekker praten over jouw idool Johnny Depp

 

 

________________________________________

 

Johnny op de set bij "The Tourist" 12-04-2010

gepost door Ilse 13-04-2010

Helaas hebben we de foto's nog niet zelf kunnen bemachtigen maar omdat ze wel in een mooi youtube filmpje staan wilde we ze jullie niet onthouden, dus hierbij de foto's van Johnny gisteren op de set van "The Tourist"

( Foto zijn er inmiddels ook zie link onder het filmpje )

 

klik hier voor de foto's >>>>

___________________________________________

Gosh Charity Gala (30 maart 2010),

Omdat het al een tijdje stil is rond Johnny ( hij is hard aan het werk aan zijn films ) en we toch nog even wat van hem willen laten zien hier een leuk filmpje van Johnny Depp. Hij kon helaas niet aanwezig zijn op het Gosh Charity Gala die op 30 Maart 2010 gegeven werd maar hij was wel even bereid een video boodschap in te spreken, zie hier het resultaat :

met dank aan Marlies voor de Tip we hadden hem niet willen missen :-)

Johnny Depp als komiek, wie weet wat de toekomst nog allemaal kan brengen...

___________________________________________

Johnny Depp super ster van de wereld.

fotoVoor de eerste keer in de MTV Movie Awards-geschiedenis is er een categorie waarin gestemd zal worden door de internationale MTV-gemeenschap en waarvan de uitslag tevens door hen bepaald wordt. Je hebt het goed gehoord…stem nu op je favoriete ‘Mondiale superster'-genomineerden (Je kunt zelfs stemmen op niet-genomineerden!). Kom vervolgens op 11 mei terug voor de laatste stemronde en breng je stem uit voor de ultieme winnaar!

Vindt jij Johnny Depp werelds grootste ster ooit stem dan hier je kan hier stemmen zonder in te loggen.

Met dank aan lidia voor de tip :-)

Stemmen niet meer mogelijk maar ga terug op 11 mei om te kijken ofhij genomineerd is en stem dan weer

___________________________________________

Johnny's Futterwacken genomineerd voor MTV Award.

Op zondag 6 juni worden in Amerika de MTV Movie Awards uitgereikt. Sinds deze week kan je bepalen wie worden genomineerd. Ook Johnny Depp is genomineerd voor een MTV Award even als Alice in Wonderland.

foto

Best ‘WTF’ Moment:
- Zombieland – Bill Murray
Bill Murray’s zombie cameo goes deadly wrong
-
Alice in Wonderland – Johnny Depp
Johnny Depp’s ‘mad’ headspinning breakdance in the closing scene

Best Male Performance
- Harry Potter and the Half-Blood Prince – Daniel Radcliffe
- The Time Traveler’s Wife – Eric Bana
- X-Men Origins: Wolverine – Hugh Jackman
- Zombieland - Jesse Eisenberg
- Alice in Wonderland – Johnny Depp
- The Twilight Saga: New Moon – Robert Pattinson
- Avatar – Sam Worthington
- The Twilight Saga: New Moon – Taylor Lautner

Global Superstar:
- Harry Potter and the Half-Blood Prince – Daniel Radcliffe
- X-Men Origins: Wolverine – Hugh Jackman
- Alice in Wonderland – Johnny Depp
- The Twilight Saga: New Moon – Kristen Stewart
- The Twilight Saga: New Moon – Robert Pattinson
- Avatar – Sam Worthington
- The Twilight Saga: New Moon – Taylor Lautner

Best Villain:
- Star Trek – Eric Bana
- Night at the Museum: Battle of the Smithsonian – Hank Azaria
- Alice in Wonderland – Helena Bonham Carter
- X-Men Origins: Wolverine – Liev Schreiber
- Avatar – Stephen Lang
- Harry Potter and the Half-Blood Prince – Tom Felton
- Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief – Uma Thurman

Best Female Performance:
- Alice in Wonderland – Anne Hathaway
- Zombieland – Emma Stone
- Harry Potter and the Half-Blood Prince – Emma Watson
- The Twilight Saga: New Moon – Kristen Stewart
- Avatar – Zoe Saldana

Best Movie:
- Alice in Wonderland
- Avatar
- Harry Potter and the Half-Blood Prince
- Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
- Star Trek
- The Twilight Saga: New Moon
- X-Men Origins: Wolverine
- Zombieland

Klik hier om te stemmen

___________________________________________

Poster Johnny Depp in de Hitkrant.

gepost op 26-03-2010 door Michelle

Beste Johnny Depp fans er staat weer een mooie poster van Johnny Depp in de Hitkrant van komende week. Helaas hebben we geen grote foto van de poster die in de hitkrant staat maar alle posters van Johnny Depp zijn zeker de moeite waard zou ik zeggen.

foto

Met dank aan Murel voor de tip, we zijn erg blij dat er fans zijn die met ons mee willen denken, Dank je wel Murel.

©copyright 2010

___________________________________________

Johnny Depp in Japan

gepost door Ilse op 23-03-2010

Johnny Depp was gisteren 22-03-2010 in Japan voor de Premiere van Alice in Wonderland. Hier zijn dan een paar foto's van Johnny met Tim bij de premiere.

foto foto

©copyright 2010

klik hier voor meer foto's

___________________________________________

Stem op Johnny Depp als persoon van 2010

Gepost door Ilse op 18-03-2010

Stem bij persoon van het jaar 2010 op Johnny Depp, als iemand het verdient om persoon van 2010 te worden dan is hij het wel. Johnny Depp staat tussen de genomineerden onder de letter D. Je kunt ook op onderstaande link klikken om bij de website te komen.

foto Johnny Depp persoon van het jaar 2010

©copyright 2010

Met speciale dank aan Marika die de tip door gaf via onze hyves

___________________________________________

Te veel fans maken filmen 'The Tourist' onmogelijk.

gepost door Ilse op 18-03-2010

foto

 

Het filmen van de film 'The Tourist' is stop gezet op woensdag 17 Maart 2010 omdat hordes fans het gewoon onmogelijk maakte om nog op een veilige manier te filmen. De vele fans kwamen in grote hoeveelheden kijken om zo ook maar een glimps van hun idool op te kunnen vangen en ze natuulijk aan het werk te zien..

Het filmen werd daardoor om veiligheids redenen vroegtijdig stop gezet, ze hopen zo spoedig mogelijk weer veilig te kunnen verder gaan.

©copyright 2010


___________________________________________

Filmen van 'The Tourist' op 16-03-2010 en 17-03-2010

Gepost door Ilse op 18-03-2010

Nog veel meer fotos van the making of 'The Tourist' op 16-03-2010, deze keer niet Johnny Depp in zijn pyjama maar gezellig met Jolie in een bootje.

foto

©copyright 2010

klik hier voor nog veel meer fotos

___________________________________________

Johnny Depp in pyjama op de set

Gepost door Ilse op 16-03-2010

Johnny Depp was maandag 15-03-2010 op de set voor de opnames van zijn nieuwe film The Tourist.

foto

De opnames waren in Venetië en de acteur was druk bezig om zijn rol zo goed mogelijk neer te zetten. Voor een gevaarlijke stunt, waarbij er van een hoog balkon naar beneden wordt gesprongen, liet hij het werk echter over aan een stuntman. Voor een opname moest de hunk in een pyjama rondhuppelen, maar ook deze keer krijgt hij het voor elkaar om er dan ook goed uit te zien, alhoewel hij ietwat boos keek toen hij de fotocamera's spotte.

The Tourist is een remake van de Franse film Anthony Zimmer. De film zal waarschijnlijk nog in 2010 in de bioscoop verschijnen.

 

klik hier voor meer foto's

©copyright 2010

___________________________________________

Rum Diary

Rum Diary zal vanaf 25-11-2010 in de Nederlandse bioscopen draaien.

foto

Het verhaal : Jaren '60. Paul Kemp (Johnny Depp), is een freelance journalist die zichzelf op een kritisch keerpunt in zijn leven bevindt en naar San Juan reist om daar te schrijven voor 'The San Juan Star', een afgetrapt krantje. Paul ontvlucht de 'realiteit', om op het Caribische eiland kapot te gaan aan drank, drugs, vrouwen en muziek, terwijl de inboorlingen in opstand komen tegen de gringos. Samen met zijn nieuwe vriend, Bob Sala, raakt hij verwikkeld in een corrupt ontwikkelingsplan van een hotel, waar een rijke landeigenaar, genaamd Sanderson, de touwtjes in handen heeft. Hij ontmoet de vriendin van Sanderson, het mooie meisje Chenault, wat leidt tot een onwaarschijnlijke romance.

©copyright 2010

 

___________________________________________

Interview met Johnny staat in de Metro

Gepost door Ilse op 10-03-2010

 

Het gratis nieuws krantje de Metro heeft er vandaag een interview in staan met Johnny Depp. Natuurlijk gaat dit interview over Alice in wonderland maar is altijd leuk om te lezen en te bewaren. Het interview is te lezen op pagina 12 en 13 van de Metro van 10-03-2010. Als je op onderstaande foto's klikt kan je het interview ook lezen.

foto     fotofoto

 

___________________________________________

Alice in wonderland draait overal

foto

 

Alice in Wonderland zal weer gewoon in alle bioscopen waar hij eerst uit zou komen te zien zijn.

De gehele boycote voor deze film is afgelopen en alle fans door heel Nederland kunnen gewoon deze geweldige film gaan zien in de bioscoop.

Sommige theaters hebben zelfs aanstaande vrijdag 5 Maart 2010 al een soort van voor-premiere maar andere zullen toch nog moeten wachten tot 10 Maart 2010 maar reken maar dat het het wachten dubbel en dwars waard zal zijn :-)

©copyright 2010

 

__________________________________________

De aller eerste foto's van Johnny Depp in "The Tourist"

Hier zijn dan de aller eerste foto's van Johnny Depp in "The Tourist" ze zijn vanmiddag 1 maart 2010 net genomen dus echt vers van de pers, ik zou zeggen genieten maar weer :)

foto

foto's "the Tourist "

er zijn weer nieuwe foto's toegevoegd :-)

©copyright 2010

__________________________________________

Alice in Wonderland toch in de bioscoop

fotoVorige week berichtte Biosagenda.nl dat Alice in Wonderland niet in de bioscoop zou komen. Nu is duidelijk dat de film wel gaat draaien.

Vorige week doken er berichten op dat veel Nederlandse bioscopen niet blij waren met de release datum van de DVD van de film. Die zou te snel zijn zodat de film niet lang in de bioscoop zou draaien.

Ondertussen kreeg de redactie van Biosagenda meerdere berichten van bioscopen die zich niets van de boycot aantrokken en de film gewoon gingen draaien. Nu heeft ook Disney ons bevestigd dat de film gewoon draait. Blijkbaar zijn alle conflicten de wereld uit.

Goed nieuws voor Tim Burton en Johnny Depp fans dus!

Bron

En met dank aan Marlies voor de tip :-)

__________________________________________

Johnny Depp gearriveerd in Venetië

Johnny Depp is dan eindelijk ook aangekomen in Venetië voor het filmen van de film "De Tourist", zodra er meer info is of meer foto's dan laten we het jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten, maar hier alvast een foto van zijn aankomst.

foto

©copyright 2010

_________________________________________

Johnny Depp goes Dutch..

foto

 

Omdat we helaas nog altijd veel te weinig emailtjes hebben gekregen kunnen we nog steeds niet gaan kijken of we Johnny Depp naar Nederland kunnen krijgen. We hebben inmiddels een website geopend om zo onze aktie meer kracht bij te zetten. Iedereen kan hier lid van worden en iedereen die nog geen mailtje heeft gestuurd roepen we hierbij op om dit als nog te gaan doen. We hebben inmiddels één map met mailtjes klaar maar het is helaas nog steeds te weinig.

De Johnny Depp goes Dutch website kan je hier vinden :

Johnny Depp goes Dutch

 

en de pagina voor Johnny Depp goes Dutch op deze site vind je hier:

link naar de pagina >>>

©copyright 2010

_________________________________________

Marlies was aanwezig bij de première in londen.

Marlies was gisteren bij de premiere in londen aanwezig en heeft ons haar verhaal gegeven, wil je meer lezen over Malies haar avontuur in Londen en wil je meer foto's zien van haar ontmoeting met Johnny ???

foto foto

klik dan hier om Marlies haar verhaal te lezen.

_________________________________________

Haiti charity singel

Gepost op 26-02-2010 door Ilse

De singel is vanaf 8 maart verkrijgbaar. Voor meer informatie over de singel klik hier

 

_________________________________________

Johnny Depp op de Premiere Alice in Wonderland 25-02-2010

Gepost op 25-02-2010 door Ilse

fotoi

 

 

Johnny Depp was gisteren avond maar liefst 2,5 uur bezig met handtekeningen uit delen aan zijn fans. Toen hij aan kwam op de premiere ging hij eerst even naar de fotografen van de pers waarna hij direct over ging tot het uitdelen van handtekeningen. En ondanks dat het echt hard regende in Londen bleef hij onverstoord zijn fans te woord staan.

klik hier voor meer foto's

Helaas is het niet zeker of de langverwachte film ook in Nederland gaat draaien, wegens een protest van bioscopen. RTL Boulevard had de eer om hoofdrolspeler Johnny Depp te spreken over het verbod.

Johnny Depp vindt het een schande als de film niet in de bioscopen te zien zal zijn. Doordat producent Disney de film in juni al op dvd wil uitbrengen en de bioscooprelease gepland staat voor maart, zitten er niet de afgesproken vier maanden tussen de bioscoop- en dvdrelease. Hierdoor lopen de bioscopen inkomsten mis. Ook regisseur Tim Burton is uiteraard niet blij met de ban. "Ik hoop en bid dat de film nog in de bioscoop komt, zodat iedereen hem kan zien".

Gelukkig lieten de twee wel doorschemeren dat er momenteel onderhandelingen bezig zijn en dat de film misschien toch nog vertoond zal worden.

©copyright 2010

_________________________________________

Johnny Depp en Vanessa Paradis samen in film

gepost op 24-02-2010 door Ilse

foto

 

Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn straks ook op het witte doek te bewonderen als minnaars. Het tweetal zal voor het eerst samenwerken in de film My American Love. "Het is in voorbereiding"; vertelt Johnny op Showbizspy.com. "Vanessa speelt de Franse feministe Simone de Beauvoir en ik speel haar minnaar Nelson Algren, een echte macho."

Maar voor de acteur met zijn liefje aan de gang kan, heeft hij nog filmopnames voor de boeg met een andere schone: Angelina Jolie. Zij spelen samen in The Tourist. "Ik ben erg van haar onder de indruk en kan niet wachten om nmet haar te werken", vertelde Johnny eerder

©copyright 2010

 

 

________________________________________

 

Johnny Depp wil onschuld drie veroordeelde moordenaars aantonen

gepost op 22-02-2010 door Ilse

Johnny Depp heeft een verzoek ingediend bij de Amerikaanse autoriteiten om een moordzaak uit 1994 te heropenen. De Hollywood-acteur is ervan overtuigd dat de drie veroordeelde moordenaars onschuldig zijn. Dat meldt de New York Post.

Depp heeft zich volledig achter de campagne geschaard voor de vrijlating van de 'Memphis Three', drie mannen die als tieners werden veroordeeld voor het vermoorden van drie achtjarige jongens in West Memphis, Arkansas.

 

Depp gelooft dat de drie mannen - Damien Echols, Jessie Misskelley Jr. en Jason Baldwin - nooit een eerlijk proces hebben gekregen, omdat ze alle drie naar heavy metal muziek luisterden en boeken van Stephen King lazen.

De acteur heeft een boodschap opgenomen voor de Amerikaanse tv-show '48 Hours Mystery', waarin hij oproept voor de vrijlating van de drie mannen, omdat Echols momenteel op ’death row’ verblijft.

'Ik geloof er rotsvast in dat Echols, Baldwin en Misskelley volledig onschuldig zijn. Ze zijn heel snel veroordeeld zodat de rust in de gemeenschap weer kon terugkeren. Damien Echols zit nu op ’death row’ waar een dodelijke injectie op hem wacht.'

Depp is niet alleen in zijn strijd tegen dit veronderstelde onrecht. Ook Pearl Jam-frontman Eddie Vedder, Metallica, Winona Ryder en de Dixie Chicks geloven in de onschuld van de drie mannen.

©copyright 2010

_________________________________________

De wereldpremière van Alice in Wonderland live bijwonen?

Gepost op 22-02-2010 door Ilse

Alice in Wonderland beleeft donderdag een wereldpremière in Londen. De rode loper is echter live te zien op Cinema.Blog.nl vanaf 19.30 uur, daarop zie je de grootste celebs van de wereld voorbij komen. Wat dacht je van Johnny Depp? Anne Hathaway? Het Britse koningshuis?

Als het goed is kun je de premiere ook hier live zien, ik heb geprobeerd om de code ook hier te zetten en hoop dat jullie ook hier morgen live mee kunnen kijken. Zie hieronder de live stream van de Alice in Wonderland wereldpremière:

Video chat rooms at Ustream ©copyright 2010

_________________________________________

Reactie's van Fans

Van de week kregen we een blij emailtje van Murel ze had een reactie terug gekregen op haar naar Johnny Depp, hierbij dan haar emailtje die we kregen :

Lees hier verder >>>

_________________________________________

Johnny op fan feest van Alice in Wonderland

Johnny depp was gisterenavond een suprice gast op een groot feest wat Disney had georganiseerd voor de vele fans van Alice in Wonderland. Het feest werd gegeven in Hollywood & Highland Courtyard, Los Angeles en helaas waren wij daar niet voor uitgenodigd. Wel is er weer een clip te zien van een interview met Johnny Depp en Tim Burton.

 

Voor foto's klik hier >>>> 

©copyright 2010

Vandaag 21-02-2010 zijn er nog veel meer foto's toegevoegd

_________________________________________

 

Johnny Depp speelt gitaar op benefietlied Haïti

fot

 

Johnny Depp heeft de gitaarpartij van I Put A Spell On You van Jay Hawkins ingespeeld. Shane McGowan, ex-frontman van The Pogues, maakt met deze cover een nieuw benefietlied voor Haïti. Depp keert hiermee terug naar zijn oude liefde. Hij tokkelde zijn eerste noten op de gitaar al op zijn twaalfde en speelde in verschillende garagebandjes. Ook in de film Chocolat vertolkt hij een erg muzikaal aangelegde zigeuner.

Een gitaarpartij alleen is natuurlijk geen volledig lied. Depp krijgt hulp van andere sterren zoals Nick Cave, Glen Matlock van The Sex Pistols, Mick Jones van The Clash en nieuw talent Paloma Faith.

 

 

 

_________________________________________

Disneyfilm toch grootschalig uit in Engeland

fotoDe Britse bioscoopexploitant Cineworld heeft besloten Alice in Wonderland toch in de bioscopen uit te brengen. Dat meldden Britse media vrijdag.

Het bedrijf breekt daarmee de boycot die een groot aantal internationale filmbedrijven hebben afgekondigd. Zij weigeren de film te vertonen, omdat distributeur Disney zich niet aan de afspraken zou houden over de termijn die tussen de bioscoop- en de dvd-release van de film moet zitten.

Andere grote Britse spelers als Vue en Odeon houden wel vast aan de boycot van de film. Ook in België en Italië hebben bioscopen gemeld Alice niet te gaan draaien uit onvrede over het beleid van Disney. In Nederland vertoont zo'n 80 procent van alle bioscopen de film niet. Het gaat onder meer om theaters van Pathé, Wolff, Minerva en Utopolis. In onder meer de bioscopen van de Amsterdam Booking Company, die zalen heeft in steden als Den Bosch, Heerlen en Spijkenisse, is de film vanaf 10 maart wel te zien.

Alice in Wonderland is een deels geanimeerde 3D-versie van het beroemde gelijknamige boek van Lewis Carroll. De hoofdrollen in de film van Tim Burton (Sleepy Hollow) worden vertolkt door Johnny Depp en Anne Hathaway. Onder anderen Alan Rickman en Stephen Fry hebben hun stemmen geleend aan digitaal geanimeerde dieren die Alice in het Wonderland tegenkomt.

Wil je live mee kijken naar de premiere klik dan op onderstaand link, hier kan je een webcame vinden waarbij je de rode loper waarschijnlijk mee kan kijken op 25 feb.

http://www.radissonedwardian.co.uk/leicester-sq-webcam-large.html

Met dank aan Marlies voor de webcame tip :-)

 

_____________________________________

Alice in Wonderland niet in NL in de bioscopen

foto

De film 'Alice in Wonderland', met Johnny Depp in de hoofdrol als de Mad Hatter, zal niet in Nederland in de bioscopen uitkomen. De vier grootste bioscoopketens van Nederland hebben besloten de film van regisseur Tim Burton niet in hun theaters te vertonen.
Bioscoopexploitanten Pathé, Jogchem's Theaters, Minerva en Wolff, die samen negentig procent van de Nederlandse bioscopen in handen heben, willen met dit besluit filmdistributeur Disney boycotten. Deze wil de film een maand eerder op dvd uitbrengen dan de afspraak is.

Normaal verschijnt een dvd vier maanden na de bioscooprelease. 'Alice in Wonderland' staat gepland om al na drie maanden op dvd uit te komen. Daarmee krijgt het publiek volgens de exploitanten niet genoeg tijd om de film in de bioscopen te zien.

Bioscoopketen Pathé Nederland nam maandag 15 februari het initiatief tot de boycot, en Jogchem's Theaters, Minerva en Wolff zegden dezelfde dag nog hun medewerking toe. Volgens Pathé gaan de Nederlandse bioscopen mee in een eerder genomen beslissing van Amerikaanse en Britse bioscopen, die al eerder besloten Disney te boycotten.

'Alice in Wonderland' had op 11 maart uit moeten komen, in 3D nog wel.

_____________________________________

Johnny Depp als Mad Hatter

Johnny Depp praat over zijn rol als Mad Hatter, dit is de laatste nieuwe die we hebben kunnen vinden.

 

_____________________________________

Alice in Wonderlands 3de trailer

Vanwegen het grote aantal nieuwe filmpjes die er zijn van Alice in Wonderland en we jullie die niet willen onthouden hebben we besloten om voor deze keer alleen de links naar de Trailer en de filmpjes online te zetten zodat jullie ze toch kunnen zien. Om bij de filmpjes en de trailer te komen klik op de onderstaande links.

fotoTrailer

tv spotje

tv-spot2

 

_____________________________________

Documantaire Rolling Stones gitarist Keith Richards

Johnny Depp was op 30 januari 2010 aanwezig bij de opnames van de Documantaire "Happy", deze documantiare gaat over het leven van Keith Richard de gitarist van de band Rolling stones, eerst dachten we dat hij er alleen bij was maar nu blijkt dat hij zelf deze documantiare gaat maken over Keith Richards, die trouwens ook een hele goede vriend van Johnny is en waar van hij zelfs een grote fan is.

We hebben een aantal foto's toegezonden gekregen die we jullie niet konden onthouden.

foto

klik hier voor meer foto's

_____________________________________

Alice in Wonderland 2010

Vanaf 10 maart in de bioscoop

foto

 

Dit vervolg op het originele verhaal begint op een groot feest, waar Alice (Mia Wasikowska), nu een 19-jarig meisje, op het punt staat om uitgehuwelijkt te worden in het bijzijn van honderden saaie, hoge pieten. Hier heeft Alice totaal geen zin in en ze besluit te ontsnappen, waarna ze tot haar schrik en verbazing al snel in contact komt met een pratend, wit konijn. Het konijn geeft aan dat ze hem moet volgen en hij vertelt ook over hun eerdere ontmoeting. Het konijn is er namelijk van overtuigd dat Alice het meisje is die eerder in het magische 'Wonderland' is geweest en daar samen met hem en de vele andere wezens de spannendste en mooiste avonturen beleefde. Alice weet daar echter helemaal niks meer van. Alle wezens in 'Wonderland' wachten met smart op Alice, want die hebben haar hulp nodig. Maar kan Alice wel helpen? En hoe moet ze weer terugkeren naar huis?

 

 

 

_____________________________________

Rum Diary

Vanaf 11 maart zal de film Rum Diary in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

foto

 

Jaren '60. Paul Kemp (Johnny Depp), is een freelance journalist die zichzelf op een kritisch keerpunt in zijn leven bevindt en naar San Juan reist om daar te schrijven voor 'The San Juan Star', een afgetrapt krantje. Paul ontvlucht de 'realiteit', om op het Caribische eiland kapot te gaan aan drank, drugs, vrouwen en muziek, terwijl de inboorlingen in opstand komen tegen de gringos. Samen met zijn nieuwe vriend, Bob Sala, raakt hij verwikkeld in een corrupt ontwikkelingsplan van een hotel, waar een rijke landeigenaar, genaamd Sanderson, de touwtjes in handen heeft. Hij ontmoet de vriendin van Sanderson, het mooie meisje Chenault, wat leidt tot een onwaarschijnlijke romance.

 

_____________________________________

The Imaginarium of Doctor Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus vanaf 4 februari in de Nederlandse bioscopen.

foto

De film vertelt het verhaal van Dr. Parnassus (Christopher Plummer), die met zijn theatergezelschap stad en land afreist om het publiek nog nooit vertoond vertier voor te schotelen. Zijn gave maakt het zijn publiek mogelijk om via een magische spiegel aan de realiteit van alledag te ontsnappen. Maar er rust ook een vloek op hem. Al eeuwen lang sluit hij namelijk weddenschappen af met de duivel, Mr. Nick (Tom Waits), waaraan hij o.m. zijn exclusieve onsterfelijkheid te danken heeft. Diezelfde Mr. Nick keert nu terug om een prijs voor hemzelf op te eisen, namelijk de innemende en kostbare dochter van Dr. Parnassus, Valentina (Lily Cole), op de dag dat ze zestien jaar wordt. Dr. Parnassus heeft nog een laatste weddenschap met Mr. Nick nodig om zich uit deze benarde situatie te redden.

_____________________________________

Filmen pirates 4 deze zomer van start

Gepost door Ilse op 26-01-2010

fotoDeze week werd bekend gemaakt dat het filmen van Disney's Pirates Of the Caribbean "On Stranger Tides" deze zomer zal beginnen bij Hawaii. Natuurlijk zal Jack Sparrow weer gewoon gespeeld gaan worden door onze eigen Johnny Depp en ook Barbossa wordt weer gespeeld door Geoffrey Rush. Zoals al eerder bekend werd gemaakt zullen Orlando Bloom en Keira Knightley niet in deze film terug keren.

Deze film is een klein beetje gebaseerd op het piraten boek uit 1987, "On Stranger Tides". Het boek verteld een verhaal over een jonge man genaamd Jack, die gevangen is genomen door de piraat Blackbeard, deze piraat dwingt hem om mee te zoeken naar de fontein van de eeuwige jeugd.

Ted Ellliot, de co-schrijver van de eerste 3 Pirates films zij dat het verhaal van het boek toevallig in de zelfde lijn lag als waar ze het over wilde hebben in de vierde film, ze wilde een verhaal doen over Blackbeard en de fontein van de eeuwige jeugd en na nu blijkt kan je dat gewoon niet doen zonder de verhaal lijn uit het boek.

Johnny Depp had al getekend voor het maken van Pirates 4 voordat er ook maar een script bekend was. Dat hij Jack Sparrow weer ging spelen werd al bekend gemaakt op het zelfde tijdstip dat de film Tonto bekend werd gemaakt "dat is een versie van The Lone Ranger", maar dit project is even stil gelegd tot na het maken van Pirates

 

"Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" staat voor de bioscopen geplant voor Mei, 2011.

Johnny Depp zal eerst als Mad Hatter verschijnen in de film "Alice in Wonderland" Tim Burton's nieuwe versie.

 

_____________________________________

Disney is met een nieuwe teaser van Alice in wonderland uitgekomen.

Walt Disney is gisteren met een nieuwe teaser van Alice in Wonderland uitgekomen, tijdens deze teaser hoor en zie je Johnny Depp vertellen over zijn rol als Mad Hatter.

 

_____________________________________

Pirates 4 zal worden opgenomen op Hawai.

gepost door Cynthia op 20-01-2010

foto

 

Johnny Depp is klaar om het toerisme in Hawaï een flinke boost te geven, want de vierde "Pirates of the Caribbean"-film - waarin hij de rol van kapitein Jack Sparrow vertolkt - zal daar opgenomen worden. Linda Lingle, gouverneur van Hawaï, beweert dat "On Stranger Tides" maar liefst 85 miljoen dollar (53,1 miljoen euro) in het Hawaïaanse laatje zal brengen.Volgens Lingle zal "Nine"-regisseur Rob Marshall de film draaien op de eilanden Oahu en Kauai. "We gaan altijd op zoek naar de meest tot de verbeelding sprekende en exotische locaties.

En op Hawaï zijn niet alleen de landschappen, maar ook de wateren fantastisch", bevestigt filmproducent Jerry Bruckheimer. Het is niet de eerste keer dat de "Pirates"-crew zal neerstrijken in Hawaï. "Pirates of the Caribbean: At World's End" is gedeeltelijk opgenomen op de Hawaïaanse eilanden Maui en Molokai.

 

 

 

 

_____________________________________

Depp op de cover CQ

gepost op 219-01-2010 door Ilse

fot

 

Johnny Depp is door het magazine CQ uitgekozen als één van de 25 meest stijlvolle mannen van 2010. Hij is dan ook te zien met ontbloot boven lijf op de cover. Helaas is het wel een oude foto van hem maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt op de website van CQ stemmen over wie nou daadwerkelijk de beste is. Het gaat hier om het Februari nummer van 2010.

 

Bron stem

 

 

 

____________________________________

Premiere Alice in Wonderland Londen

Gepost op 16-01-2010 door Ilse

foto

 

Eindelijk is er nieuws over de premiere van Alice in Wondeland in Londen. De premiere zal zijn op 25 Februari 2010 en ja Johnny Depp zal daarbij aanwezig zijn en nog vele andere beroemdheden. De premiere zal zijn bij Odeon Leicester Square, London en de rode loper begint rond 5:30pm.

Gasten die aanwezig zullen zijn bij deze premiere zullen zijn Johnny Depp, Tim Burton, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Crispin Glover, Anne Hathaway, Stephen Fry, Christopher Lee, Michael Sheen, Alan Rickman, Matt Lucas, Timothy Spall, Barbara Windsor, Paul Whitehouse en nog vele anderen.

Bron

 

______________________________________

 

Veel meer mailtjes nodig

gepost door Cynthia op 15-01-2010

foto

 

Lieve Johnny Depp fans om ook maar een kans te maken om Johnny Depp naar Nederland te kunnen krijgen hebben we echt veel meer emailtjes nodig, de actie "Johnny Depp goes Dutch" is gestart omdat er veel signalen kwamen dat veel Johnny Depp fans de wens hebben om hem eens te ontmoeten.

We willen heel graag onze uiterste best doen om hem naar Nederland proberen te krijgen maar zonder jullie help lukt het ook ons zeker te weten niet.

Dus kom op Johnny Depp fan schrijf een mailtje naar ilse@johnnydeppfan.nl met een korte uitleg waarom Johnny Depp volgens jou naar Nedeland zou moeten komen. Doe het alsjeblieft wel in het Engels want hij kan geen Nederlands lezen ;),

We zitten ook op Hyves

Maak zelf ook zoveel mogelijk reclame voor deze Actie om zoveel mogelijk Johnny Depp fans te bereiken, de foto's van Johnny Depp bij de molens mag je gebruiken om bij je reclame te zetten, samen staan we sterk en moet het ons kunnen lukken.

Ook de Belgische fans kunnen natuurlijk mee doen want ook voor hun is het een kans om Johnny Depp eens te gaan ontmoeten.

______________________________________

Nieuwe Tattooages bij Johnny Depp

gepost op 15-01-2010 door Ilse

Johnny Depp was een poosje terug al gezien bij het verlaten van een Tattoo shop in Amerika maar toen was er nog niets te zien van een nieuwe tattoo, tijdens het filmfestival in Kustendorf kwam dan de aap uit de mouw, nou ja de aap nee zijn nieuwe tattoo's waren te zien. Hier zijn dan de eerste foto's van zijn nieuwe tatoeages.

foto   foto

meer foto's persconferentie vindt je hier

______________________________________

Openingsceremonie Kustendorf film en muziekfestival 2010

gepost op 13-01-2010 door Ilse

Johnny Depp kreeg hier een Award for Future Movies en er werd een levens groot beeld van hem onthuld

foto  foto

klik hier voor meer foto's en het filmpje

______________________________________

Johnny Depp gearriveerd in Mokra Cora

gepost door Ilse op 12-01-2009

Johnny Depp is vandaag aan gekomen in Mokra Cora, hij is daar voor het Kustendorf festival die morgen van start zal gaan, hierbij dan ook een paar foto's van zijn aankomst.

foto         foto

meer foto's , nieuwe foto's toegevoegd 13-01

 

______________________________________

Johnny Depp goes Dutch??

gepost op 11-01-2009 door Ilse

foto

 

Vanwege de vele vragen wanneer Johnny Depp nou eindelijk eens naar Nederland komt en omdat we ook via de email die vraag geregeld krijgen hebben we iets bedacht. Wij van Johnny Depp fan.nl willen gaan proberen om Johnny Depp naar Nederland te krijgen en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig.

Wij van Johnny Depp Fan.nl gaan een handtekeningen actie starten en de Actie heet "Johnny Depp goes Dutch " , we vragen iedereen die graag wil dat Johnny Depp naar Nederland komt om een e-mailtje te sturen naar: ilse@johnnydeppfan.nl.

 

 

Vertel kort in het e-mailtje waarom Johnny volgens jouw naar Nederland moet komen ( in het Engels ) en stuur het naar bovenstaand e-mail adres, vraag zoveel mogelijk fans om het zelfde te doen want alleen met vele zouden we het misschien voor elkaar kunnen krijgen.

lijst met namen die al gestuurd hebben

______________________________________

Mad Hatter

Gepost door Ilse op 08-01-2009

Twee nieuwe Alice in Wonderland posters met Mad Hatter, klik op de foto om hem te vergroten.

foto     foto

______________________________________

People's Choice Award 2010

Gepost door Ilse op 07-01-2009

Mede dankzij jullie vele stemmen heeft Johnny Depp de Favorite Movie Actor Of The Decade award! Natuurlijk zijn er weer mooie foto's van hem gemaakt en die kunnen jullie op de foto pagina gaan bewonderen :)

foto

foto's + video

Dank je wel Mandy voor de tip van de video :)

 

_____________________________________

Küstendorf Festival 2010

gepost door Ilse op 06-01-2010

fotoVolgens de laatste berichten zal Johnny Depp toch echt op het Küstendorf Festival 2010 aanwezig zijn en wel op 14 Januari 2010 gaat hij daar een workshop geven voor een aantal studenten. Bij de start van het Festival zal ook een standbeeld van Johnny Depp worden onthuld maar of hij daarbij aanwezig zal zijn is helaas nog niet bekend. Zodra we meer weten zullen we het zeker melden en natuurlijk als er foto's zijn zullen we jullie deze ook zeker niet onthouden.

Bron: contact Küstendorf en onze eigen Marlies, programma

 

___________________________________________

We zijn op geen enkel wijze in contact met Johnny Depp zelf, Johnnydeppfan is een niet officiele non profit fanpagina. Alle foto's die we plaatsen zijn van de orginele eigenaar en mogen niet zomaar gebruikt worden. © copyright - niets van deze pagina mag zonder toestemming gecopieërd worden. Wil je iets gebruiken neem dan eerst contact op met de makers van deze website voor eventuele toestemming.

email

 

©copyright